Cumartesi, Haziran 23

Ne yedik? Ne gezdik?



Efendim bugün haftalardır buluşamamanın acısını çıkaralım dedik. Oğluşu da aldık. Allahın cehennem sıcağında avare avare dolaşmaya daldık. Açılışı yemekle yapalım dedik. Daha doğrusu çocuğu doyuralım diye girdik:)) Efendim arabanın arkasında Patlak'ın taşındığı için atmak istediği oğlumun sahiplenip, Mindan adını koyduğu boyunun nerde ise iki katı koca bi kara kuçu (ki gören herkes gerçek sanıp bi çarpıntı geçirdi) bi de benim oğlan Burger King'in yolunu tuttuk.
Arabadan inip Burger King'e gireceğiz ama neredeee? Bizim oğlan Mindan da bizle gelsin diye tutturdu. Dost olan insan naapar? Çocuğu ikna eder di mi? Yok. "Tabi tabi arabada bırakma , çalarlar sonra." diye üç yaşındaki çocuğu gazlayıp o devasa köpeği de yanımıza aldırdı. İki koca kadın önde arkada boyundan büyük köpeğini taşımaya çalışan bastıbacak oğlan arkada elalemin bakışları eşliğinde önce Migros'a ardından Burger'e girdik. Bağlasan yerinde durmaz oğlan Mindan'ı masaya oturtup kendi de karşıssına kurulup yemeğini beklemeye koyuldu. Yemeklerimizi aldık. Bir ara dondurma almak için kalktığımda o tavuk parçasını oğlana yedirme görevini bizim patlak!a bıraktık.
Geri geldiğimde tepsilerin silinip süpürüldüğünü gördük. Ama "Yemişsiniiiiz" sevinçli narasını atınca. Asıl yemekleri yiyenin (yiyicidir ama dürüsttür) Patlak olduğunu anladık. Neymiş bizim oğlan inatçıymış, yemiyomuş. Sen çocuğun eline bi kıntıcık burger ekmeğini ver kemirt, kendin çıtır tavuğu götür. Yetmedi üstüne Çocuğun "Annemin dondurmasını yemeeee. Yemesene beee. Al anne sen benimkimden ye" yakarışları arasında benim dondurmayı da götür.
Daha çok var ama daha ben ne anlatiiim? Sanırım bu kadarı günün nasıl geçtiği konusunda bir fikir vermiştir.
 
posted by çatlak at 22:28, |

5 Comments:

  At 24 Haziran 2007 12:25 Anonymous Adsız said:
ohh! be çıkmış o pislik evin içinden,ne kadar uyuz ve sevimsiz bir şeydi o ya...
Sağolasın Selin'im şimdi o pislik, uyuz şey bizim eve girdi.
  At 24 Haziran 2007 19:20 Anonymous Adsız said:
hahahah.. budur işte budur.. senin evden pok çıkar kızım o.. hahahaha
I just don't remember
  At 25 Haziran 2007 17:01 Anonymous Adsız said:
how do you understand what we are talking about:)